7 motive să te aliezi iarna cu produsele pe bază de cătină

10.12.2022

Pentru tine am structurat principalele 7 motive pentru a te bucura de gustul și de sănătatea pe care o oferă cătina în sezonul rece. La finalul mesajului am strecurat o veste bună.

1. Catina este o sursa bogata de vitamine si minerale, in special vitamina C, care este esentiala pentru functionarea sistemului imunitar.

2. Consumul de catina poate ajuta la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea racelilor si a gripei, care sunt frecvente in sezonul rece.

3. Sucul de catina este o sursa naturala de energie, care poate ajuta organismul sa lupte impotriva oboselii si stresului cauzate de temperaturile scazute din timpul iernii.

4. Consumul de suc de catina poate ajuta la hidratarea organismului si la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor, prevenind uscarea si fragilitatea acestora.

5. Sucul de catina poate ajuta la detoxifierea organismului, eliminand toxinele acumulate in timpul sezonului rece.

6. Consumul sau adăugarea de catina ori suc de catina poate aduce un plus de savoare mancarurilor noastre de sezon si poate fi o delicatesa gustoasa care poate fi introdusă in diverse preparate culinare.

7. Includerea catinei si a sucului de catina in dieta de iarna poate avea un impact pozitiv asupra sanatatii si starii de bine, ajutandu-ne sa ne mentinem sanatosi si plini de energie in acest sezon rece.

Și acum momentul surprizei. În perioada premergătoare sărbătorilor de Crăciun 2022 toate comenzile în valoare de peste 199 de lei vor beneficia de transport gratuit!

Îți mulțumim pentru că ne ești aproape!