7 motive să dăruiești nectar de cătină

19.12.2020

1. Cel mai prețios dar este sănătatea. Știm că tradiția a creat un obicei să dăruim uneori băuturi alcoolice sau dulciuri dar acum avem nevoie de o imunitate cât mai puternică. Deci nu pentru țuicomicină și da pentru un mix de vitamine care ajută semnificativ sănătatea.

2. Conține endorfine. Fructele de cătină conțin substanțe care au un efect asemănător hormonului fericirii. La ce an 2020 am avut, un zâmbet în dar este pansamentul perfect.

3. Ar fi un cadou inedit. Câte persoane cunoști care au dăruit nectar de cătină? Nici una. Cu excepția ta, care ești un om deosebit, inspirat și ai multă inclinație să alegi altceva decât o cutie banala cu bomboane de ciocolată sau un fular gri.

4. Dimineți de neuitat. Persoana draga, la care a ajuns cadoul tău, va savura nectarul de cătină dimineața, se va bucura de gustul inedit și va avea energie. Astfel se va gândi la tine toată ziua. Nimic mai special. Bingo!

5. Reglezi colesterolul. Cum frigiderele stau doldora de produse porcești, acizii grași esențiali Omega și vitaminele, conținute de cătină, sunt un ajutor pentru cei care consumă prea multă carne. Alternativa pentru medicamente și alte leacuri pe bază de zamă de varză. Un mare plus!

6. Iarna nu-i ca vara. Iernile din prezent nu prea mai au zăpezi mari și peisajele de basm au dispărut. Oricum este mai frumoasă vara. Toți stropii de soare se găsesc în nectarul de cătină și tu oferi un dar de lumină, de căldură sufletească, de amintire a gustului special al fructelor coapte din zilele toride.

7. Ești alături de noi. Mai mult că oricând înțelegi că în aceste vremuri este esențial să consumăm produse locale și să susținem producătorii din România. Ziua de mâine este a celor care le pasă de semenii lor.

Îți mulțumim, om frumos!

P.S. Dacă dorești să comanzi nectar de cătină care să ajungă până la Crăciun la tine sau la cei dragi, îți recomandăm să plasezi comanda cel târziu în data de Luni, 21 Decembrie 2020. Acum se poate plăti cu cardul pentru o mai mare siguranță.

Sărbători Fericite!