Campioana nationala la natatie

10.11.2020

    "Începând de la vârsta de 6 ani și 8 luni am început sa practic înotul. Eram pe clasa pregătitoare cand părinții m-au înscris la cursurile de înot. La început nu îmi plăcea, dar a fost mult pana am luat prima medalie, apoi a început sa îmi placa pe podium și am continuat cu antrenamentele.
     La început faceam doar o zi de pregatire pe saptamana, apoi din clasa a treia am început cu patru antrenamente pe săptămână iar din clasa a patra am început cu șase antrenamente pe săptămâna și uneori chiar și șapte (2 sâmbăta).
Am avut perioade în care nu am luat medalii pentru ca nu am tras suficient la antrenamente dar, după fiecare concurs prost ma motivam și ma antrenam mai intens pentru următorul concurs. Mi-am dat seama ca fără munca nu pot sa rămân pe podium. Aveam perioade în care simțeam ca nu pot sa dau tot ce pot, dar după îmi reveneam.
     Primele mele medalii au fost la concursul din primăvara anului 2015, am avut doar doua probe, deoarece la celelalte probe nu aveam voie sa particip fiind prea mica. Apoi am început sa iau medalii pe mai multe județe, pana am ajuns campioana națională. Statutul de Campioana Națională este cea mai mare realizare a mea.
     Nu as fi ajuns la acest nivel fără sa am o alimentație echilibrata și sănătoasă. În fiecare dimineață iau câte un păhărel de cătină pentru a putea sa ma antrenez la capacitate maxima la bazin. Înainte de concursuri antrenamentele sunt mai intense și măresc doza de nectar de cătină, luând chiar și de doua ori pe zi. De când consum nectarul de cătină nu m-am mai îmbolnăvit. Nectarul de cătină ma ajuta chiar și sa ma refac după un antrenament mai greu. Sunt bucuroasa ca am început sa introduc nectarul de cătină în alimentația mea!" 💗🥰 (Daria Remete)