Pachet mix Strop de Soare cu bonus un nectar de aronia și un pachet de ceai

Dublu bonus

Pachetul mixt îți satisface curiozitatea de a testa toate produsele noastre.

Pachetul mixt contine:

- o sticluta nectar de catina simplu a 250 ml

- o sticluta nectar de catina cu miere a 250 ml

- o sticluta nectar de catina cu miere si ghimbir a 250 ml

- o sticluta nectar de catina cu miere si aronia 250 ml

- o sticluta nectar de aronia a 250 ml BONUS

- o sticluta nectar de catina cu miere si ulei esential de grapefruit

- o sticluta nectar de catina cu miere și morcovi

- o sticluta nectar de catina și afine

- un ceai din coji de catina BONUS, 75 de grame.


154,00 RON 178,00 RON
preț cu TVA fără TVA 129,41 RON

Denumita si "ginsengul romanesc" sau "cel mai bun vaccin antigripal", catina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman. Fructele de catina contin peste 190 de principii bioactive, continand vitamina C in proportie de doua ori mai mare decat macesele si de zece ori mai mare decat citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F sunt si ele prezente in fructele de catina in concentratii importante. Contin betacaroten in proportie mai mare decat morcovul si alti carotenoizi, microelemente precum P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B, celuloza, proteine cu continut ridicat de aminoacizi esentiali (indeosebi lizina), uleiuri complexe (acizi grasi saturati si nesaturati, steroli), acizi organici, cum sunt acidul malic, acidul succinic, acidul ursolic, precum si flavonoizi identici cu cei din Gingko biloba.

Dintre cele peste 190 de principii active ale cătinei:

✅ Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. 30-40 de ml de suc de cătină cu miere, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

✅ Efect imunostimultor. Cătina ajutã organismul sã se mențină sănătos si puternic și, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi combate în mod direct infecţiile bacteriene.

✅ Efect depurativ. Ajută organismul să elimine toxinele atât din sistemul digestiv cât şi de la nivelul ficatului, contribuind la o mai bună funcţionare a acestora.

✅ Efect antioxidant. Cătina este plină de antioxidanţi puternici care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, a substanţelor toxice preluate din mediu şi previne apariţia celulelor canceroase.

✅ Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

✅ Efect antianemie. Datorită conţinutului bogat în vitamine şi minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală.

✅ Efect citoprotector. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

✅ Efect protector al sistemului digestiv. Acizii Omega-7 din cătină ajută la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni apariția ulcerului gastric.

Pentru a crește nivelul de imunizare se recomandă consumul nectarului de cătină pentru cel puțin 4 săptămâni.


Cum consumăm cătina

Pentru o cură de imunizare se consumă câte 30-40 ml de nectar de cătină, de preferat dimineața, o dată pe zi, cel târziu până la orele 14. Se poate dubla doza zilnica pentru persoanele care practica sport de performanta sau desfasoara activitati fizice intense .

Pentru copiii până la vârsta de 14 ani se administrează jumătate de doză, 15ml.

În cazul copiilor cu vârste de 2-7 ani se recomandă administrarea a 1-2 lingurite de nectar de cătina cu miere.

Nu se recomandă consumarea nectarului de cătină seara datorită efectului energizant.

O cură de imunizare presupune consumarea nectarului de cătină pentru o perioadă de 3 luni de zile

îndeosebi în anotimpurile reci când există carențe de vitamine provenite din surse naturale.

Sticluțele cu nectar de cătină se păstrează la loc răcoros, ferite de acțiunea directă a razelor de soare. După desfacere, se recomandă păstrarea la frigider și consumarea produsului în maxim 14 zile.