Nectar de aronia (7+1 sticluțe)

Oferta

Conținut: 100% suc de aronia.


Produs 100% natural, vegan, obținut prin presare la rece si pasteurizare joasa la 60 de grade Celsius , fără adaos de apă, zahăr sau conservant.

Gust intens de aronia. 

Produs benefic pentru diabetici. 


119,00 RON 136,00 RON
preț cu TVA fără TVA 109,17 RON

Folosim o rețetă care ne garantează ca și rezultat, un nectar concentrat, delicios și dens, asemeni celui pe care ți l-ai face chiar tu acasă. 

Ca să înțelegi procesul, îl descriem pe scurt: fructele de aronia, provenite din plantație certificată ecologic, sunt stoarse cu grijă, prin presare la rece, Astfel am obținut o licoare magică, un sprijin real pentru organismul tău, pe care o să il consumi cu plăcere atât tu, cât și cei dragi.

Acest produs este benefic pentru diabetici și nu numai.

Ce trebuie să știi despre aronia?

Fructele de Aronia sunt originare din America de Nord si au folosite pentru tratarea racelilor. Ele sunt cultivate in prezent in mai multe parti ale lumii, inclusiv in Romania.

Bobitele sunt de culoare inchisa si sunt considerate una dintre cele mai bogate surse de antioxidati, fiind foarte apreciate de catre promotorii sanatatii.

Fructele de aronia ofera un pachet bogat nutritiv, sunt slabe caloric, avand efecte anti-inflamatorii si antioxidante.

Beneficiile sucului de aronia:

- întărește sistemul imunitar

- poate contribui la reglarea tensiunii si a glicemiei

- poate avea efect puternic de detoxifiere

- poate reduce inflamația

- datorită prezenței carotenului, poate preveni degenerarea oculară

- poate preveni si combate alergiile

- poate susține digestia, combătând balonarea, constipația sau alte probleme digestive

Cum consumăm Nectarul de aronia?

Pentru o cură de imunizare consumul de referință este 30-40 ml de nectar de aronia , de preferat dimineața, o dată pe zi, cel târziu până la orele 14. Se poate dubla doza zilnică pentru persoanele care practică sport de performanță sau desfasoară activități fizice intense .

Nectarul de aronia se poate bea ca atare (recomandat) sau diluat în apă, sucuri, fresh-uri, smoothie. Iată câteva rețete propuse de noi pe care le poți face acasă rapid. Dă click aici.

Pentru copiii până la vârsta de 14 ani se administrează jumătate de doză, 15ml.

În cazul copiilor cu vârste de 2-7 ani se recomandă administrarea a 1-2 lingurite de nectar de aronia.

Nu se recomandă consumarea nectarului de aronia seara datorită efectului energizant.

O cură de imunizare presupune consumarea nectarului de aronia pentru o perioadă de 3 luni de zile îndeosebi în anotimpurile reci când există carențe de vitamine provenite din surse naturale.

Acestea sunt doar câteva dintre cadourile pe care i le vei oferi corpului tău în timp ce consumi Nectarul de aronia așa că te sfătuim să îl pui în coș cu încredere și să urmărești cum te simți. Alătură-te miilor de clienți încântați că și-au dat voie să testeze produsele Strop de Soare.

Aceste sucuri se păstrează la loc răcoros, ferite de acțiunea directă a razelor de soare. După desfacere, se recomandă păstrarea la frigider și consumarea produsului în maxim 14 zile.