RETURNAREA PRODUSELOR SI ANULAREA COMENZILOR


Conditii de returnare

Produsele comandate de pe site-ul www.nectarcatina.com pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care au fost livrate, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In acest sens te rugam ne contactezi pe adresa de email nectar.catina@gmail.com, in care ne vei comunica datele contului bancar in care sa iti returnam banii si adresa de retur a coletului

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, cu etichetele initiale intacte.

Nu se accepta returul produselor care au fost deteriorate intentionat.

Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri/bonusuri, acestea trebuie returnate impreuna cu produsele care fac obiectul achizitiei.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si doresti sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat. Restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.


Procedura de retur

Iti recomandam respectarea urmatorilor pasi, pentru ca procesul returnarii produsului sa fie cu succes.

Ambalează produsele pe care vrei sa le returnezi. Iți recomandăm să folosești ambalajul original pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului. Poți să folosești suplimentar și alt tip de ambalaj care să asigure un plus de siguranța produsului pe durata transportului.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte.

Scrie-ne la adresa nectar.catina@gmail.com si asigura-te ca datele de contact si contul bancar sunt complete si corecte.

Contactează firma de curierat GLS din zona ta si trimite coletul la adresa de returnare: SC Fresh Sundrops SRL, Sat Carpinis, comuna Garbova, jud Alba, nr 80. Nectarcatina.com suporta costurile de transport in cazul returului. Coletul se trimite cu plata transportului la destinatar.

Asigură-te că returnarea este confirmată prin confirmarea de primire de la firma de curierat GLS și păstreaz-o într-un loc sigur pentru ca reprezintă dovada returnării.

În cazul în care comanda a fost achitată cu cardul, rambursarea va fi efectuată pe cardul de credit pe care l-ați utilizat la momentul achiziției.

În cazul rambursării celor achitate prin metoda Numerar la livrare trebuie să ne comunicați coordonatele dumneavoastră bancare în format IBAN.

Nectarcatina.com (administrat de SC Fresh Sundrops SRL) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, nectarcatina.com isi rezerva dreptul de a anula comanda respective, fara o notificare prealabila.

Nectarcatina.com face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor; cu toate acestea, este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Nectarcatina.com are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vre-o parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in una din urmatoarele situatii si nu numai:

   • Preturile afisate pe site-ul Nectarcatina.com sunt rezultatul unei erori

   • Produsul/produsele comandate nu se mai afla in stoc.

   • Tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului

   • Datele furnizate de catre Client/Cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

În cazul în care comanda a fost achitată cu cardul, rambursarea va fi efectuată pe cardul de credit pe care l-ați utilizat la momentul achiziției.