TERMENI ȘI CONDIȚII1. Termeni generali

Nectar Catina si Strop de Soare sunt denumirile comerciale ale SC Fresh Sundrops SRL, persoana juridica cu sediul in Sat Carpinis, comuna Garbova, jud Alba inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J1/811/2022, avand CUI 46355400.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.nectarcatina.com, SC Fresh Sundrops SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate/GDPR. Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

2. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.nectarcatina.com este proprietatea SC Fresh Sundrops SRL.

SC Fresh Sundrops SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.nectarcatina.com, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Fresh Sundrops SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Fresh Sundrops SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.


3. Procesarea comenzilor si livrarea produselor


Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va raspunde pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Nectarcatina.com. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Nectarcatina.com. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Costul pentru livrarea comenzilor pana la valoarea 299 lei este de 20 de lei (cost fix).

Comenzile in valoare egala sau mai mare de 300 de lei beneficiaza de transport gratuit.


4. Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 10 zile de la data inregistrarii acesteia.


5. Plata produselor

Preturile produselor sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat.

Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului la care se adauga costul de transport.

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului www.nectarcatina.com se poate face in numerar la livrare sau plata cu cardul online.


6. Garantia produselor

Produsele comercializate de SC Fresh Sundrops SRL sunt avizate DSV.

SC Fresh Sundrops SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.nectarcatina.com beneficiaza de garantia legala de conformitate.

7. Limitarea raspunderii

Utilizarea website-ului ww.nectarcatina.com se face pe propriul risc. Acest website este oferit astfel cum este disponibil, fara reprezentari si garantii (spre exemplu, disponibilitate, acuratete sau forma completa), SC Fresh Sundrops SRL limitandu-si raspunderea fata de oricare si toate cele mai sus mentionate.

Accesand website-ul, sunteti de acord cu Limitarea Raspunderii. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile din aceasta sectiune, va solicitam sa incetati utilizarea website-ului.

SC Fresh Sundrops SRL, nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau alte terte parti pentru niciun fel de daune directe sau indirecte, sau pentru alte prejudicii de orice alta natura in legatura cu utilizarea acestui website, orice continut aflat pe website sau accesat prin utilizarea acestuia.

Recunoasterea si acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor din cadrul acestui document constituie o alocare corecta a riscurilor asumate si a raspunderii.

Sunt interzise linkurile catre website fara permisiunea scrisa explicita a SC Fresh Sundrops SRL (incadrarea site-ului intr-un alt site), mirroring-ul (copierea) site-ului, scraping-ul (copierea de continut de pe site si republicarea in alta locatie) si alterarea datelor disponibile pe website sau a continutului acestuia in orice forma si prin orice metoda sunt strict interzise.

8. Solutionarea litigiilor

Societatea Biofresh Sundrops SRL, proprietara site-ului ww.nectarcatina.com, va face tot posibilul ca toate eventualele neintelegeri privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul unor eventuale dispute se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, prin transmiterea unei notificari scrise la adresa de email de contact, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Totodata, consumatorul are dreptul sa utilizeze platforma online a Comisiei Europene pentru solutionarea disputei, accesibila la: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Societatea Fresh Sundrops SRL, proprietara site-ului ww.nectarcatina.com isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in acord cu dispozitiile legale, pentru a servi mai bine raportului juridic dintre distribuitor si utilizatori, fara o notificare prealabila. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii", in orice moment.

In situatia in care exista anumite incidente care nu pot fi solutionate ca urmare a discutiei purtate pe e-mail, telefon cu persoanele responsabile, se poate apela la o conciliere interna gratuită.

In acest sens, clientul trebuie să trimita un e-mail la adresa nectar.catina@gmail.com. Termenul de răspuns este de 5 zile lucratoare de la confirmarea primirii mailului.

9. Frauda

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul ww.nectarcatina.com, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa, SC Fresh Sundrops SRL rezervandu-si dreptul de a formula plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.