BLOG

Aici este locul unde vorbim despre binefacerile cătinei, despre viată în armonie cu natura și despre o sănătate care să ne însoțească mulți ani
 

Pentru o buna functionare a organismului uman, vitamina C are un rol esential. Vitamina C nu poate fi sintetizata de catre sistemul digestiv si nici depozitata, din aceasta cauza, pentru o buna stare de sanatate este necesar consumul acesteia in mod constant.

Ghimbirul este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice. Este o specie care traieste mai multi ani, care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.

1. Cel mai prețios dar este sănătatea. Știm că tradiția a creat un obicei să dăruim uneori băuturi alcoolice sau dulciuri dar acum avem nevoie de o imunitate cât mai puternică. Deci nu pentru țuicomicină și da pentru un mix de vitamine care ajută semnificativ sănătatea.

O analiza ampla realizata pe un grup de peste 900 de pacineti, publicata in "Trends in Food Science & Technology" in anul 2017, in care s-au facut 11 studii independente, a determinat legaturi intre consumul de catina si imbunatatirea profilelor lipidelor existente in sange.

"Începând de la vârsta de 6 ani și 8 luni am început sa practic înotul. Eram pe clasa pregătitoare cand părinții m-au înscris la cursurile de înot. La început nu îmi plăcea, dar a fost mult pana am luat prima medalie, apoi a început sa îmi placa pe podium și am continuat cu antrenamentele.
La început faceam...

Fiți mereu la curent cu noutățile!

Nu rata promoțiile, premiile și ofertele noastre.