BLOG

Aici este locul unde vorbim despre binefacerile cătinei, despre viată în armonie cu natura și despre o sănătate care să ne însoțească mulți ani
 

Unul dintre cele mai populare "cocktail-uri" concepute pentru a mentine sanatatea organismului este alcatuit din catina, caruia adesea i se atribuie denumirea de "ginseng romanesc" si din miere, unul dintre cele mai sanatoase si delicioase alimente naturale. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat raspunsuri si solutii pentru diferite...

Fructele de Aronia provin din America de Nord si au folosite pentru tratarea racelilor. Ele sunt cultivate in prezent in mai multe parti ale lumii, inclusiv in Romania.

Pentru o buna functionare a organismului uman, vitamina C are un rol esential. Vitamina C nu poate fi sintetizata de catre sistemul digestiv si nici depozitata, din aceasta cauza, pentru o buna stare de sanatate este necesar consumul acesteia in mod constant.

Ghimbirul este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice. Este o specie care traieste mai multi ani, care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum și de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător.

1. Cel mai prețios dar este sănătatea. Știm că tradiția a creat un obicei să dăruim uneori băuturi alcoolice sau dulciuri dar acum avem nevoie de o imunitate cât mai puternică. Deci nu pentru țuicomicină și da pentru un mix de vitamine care ajută semnificativ sănătatea.

O analiza ampla realizata pe un grup de peste 900 de pacineti, publicata in "Trends in Food Science & Technology" in anul 2017, in care s-au facut 11 studii independente, a determinat legaturi intre consumul de catina si imbunatatirea profilelor lipidelor existente in sange.

"Începând de la vârsta de 6 ani și 8 luni am început sa practic înotul. Eram pe clasa pregătitoare cand părinții m-au înscris la cursurile de înot. La început nu îmi plăcea, dar a fost mult pana am luat prima medalie, apoi a început sa îmi placa pe podium și am continuat cu antrenamentele.
La început faceam...

Fiți mereu la curent cu noutățile!

Nu rata promoțiile, premiile și ofertele noastre.