Nectar de cătină cu miere și ghimbir (4 sticluțe)

Conținut: 67,5% suc de cătină, 30% miere de albine polifloră, 2,5% suc din radacina de ghimbir.

O sticluță conține 250 ml.

Produs 100% natural, fără adaos de apă, zahar sau conservant, obținut prin presare la rece si pasteurizare joasa la 60 de grade Celsius.

Gust intens, dulce-acrisor si aroma subtila de ghimbir.  

Acest produs este un aliat puternic în stările de răceală sau gripă. 


92,00 RON
preț cu TVA fără TVA 77,31 RON


Folosim o rețetă care ne garantează ca și rezultat, un nectar concentrat, delicios și dens, asemeni celui pe care ți l-ai face chiar tu acasă.

Ca să înțelegi procesul, îl descriem pe scurt: fructele de cătină, provenite din plantație certificată ecologic, sunt stoarse cu grijă, prin presare la rece, iar sucul rezultat, este mixat cu miere polifloră provenită dintr-o stupină din Munții Apuseni. Ulterior, rădăcină de ghimbir este stoarsă prin presare la rece iar sucul rezultat este combinat cu cel de catină si miere. Astfel am obținut o licoare magică, cu gust catifelat, parfumat, dulce-acrisor, un sprijin real pentru organismul tău, pe care o să il consumi cu plăcere atât tu, cât și cei dragi.

Acest produs este un aliat puternic în stările de răceală sau gripă.

Asadar, Nectarul de cătină cu miere si ghimbir este un produs complex si complet dacă ne referim la beneficiile lui pentru că, alături de avantajele consumului de cătină, se adaugă proprietățile minunate ale mierii și cele ale ghimbirului. Enumerăm mai jos cateva dintre ele pentru a înțelege ce aport important aduci sănătății tale prin consumul acestui Aur lichid natural.

1. Ce trebuie să știi despre cătină?

Denumita si "ginsengul romanesc" sau "cel mai bun vaccin antigripal", catina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman. Fructele de catina contin peste 190 de principii bioactive, continand vitamina C in proportie de doua ori mai mare decat macesele si de zece ori mai mare decat citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F sunt si ele prezente in fructele de catina in concentratii importante. Contin betacaroten in proportie mai mare decat morcovul si alti carotenoizi, microelemente precum P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B, celuloza, proteine cu continut ridicat de aminoacizi esentiali (indeosebi lizina), uleiuri complexe (acizi grasi saturati si nesaturati, steroli), acizi organici, cum sunt acidul malic, acidul succinic, acidul ursolic, precum si flavonoizi identici cu cei din Gingko biloba.

Dintre cele peste 190 de principii active ale cătinei:

✅ Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. 30-40 de ml de suc de cătină cu miere, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

✅ Efect imunostimultor. Cătina ajutã organismul sã se mențină sănătos si puternic și, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi poate combate în mod direct infecţiile bacteriene.

✅ Efect depurativ. Ajută organismul să elimine toxinele atât din sistemul digestiv cât şi de la nivelul ficatului, contribuind la o mai bună funcţionare a acestora.

✅ Efect antioxidant. Cătina este plină de antioxidanţi puternici care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, a substanţelor toxice preluate din mediu şi previne apariţia celulelor canceroase.

✅ Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

✅ Efect antianemie. Datorită conţinutului bogat în vitamine şi minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală.

✅ Efect citoprotector. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

✅ Efect protector al sistemului digestiv. Acizii Omega-7 din cătină ajută la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni apariția ulcerului gastric.

Cum consumăm Nectarul de cătină?

Pentru o cură de imunizare consumul de referință este 30-40 ml de nectar de cătină, de preferat dimineața, o dată pe zi, cel târziu până la orele 14. Se poate dubla doza zilnică pentru persoanele care practică sport de performanță sau desfasoară activități fizice intense .

Nectarul de cătină cu miere și ghimbir se poate bea ca atare (recomandat) sau diluat în apă, sucuri, fresh-uri, smoothie. Iată câteva rețete propuse de noi pe care le poți face acasă rapid. Dă click aici.

Pentru copiii până la vârsta de 14 ani se administrează jumătate de doză, 15ml.

În cazul copiilor cu vârste de 2-7 ani se recomandă administrarea a 1-2 lingurite de nectar de cătina cu miere.

Nu se recomandă consumarea nectarului de cătină seara datorită efectului energizant.

O cură de imunizare presupune consumarea nectarului de cătină pentru o perioadă de 3 luni de zile îndeosebi în anotimpurile reci când există carențe de vitamine provenite din surse naturale.

2. Ce trebuie să știi despre ghimbir ?

- întărește sistemul imunitar

- poate contribui la ameliorarea gripei/răcelii

- poate susține funcțiile digestive

- poate reduce stările de greață

- poate aduce un aport substantial în procesul de slăbire

- poate contribui la calmarea durerilor menstruale

- poate reduce riscul de infecții

- poate încetini proceseul de îmbătrânire al pielii

- poate reduce nivelul de colesterol

3. Ce trebuie să știi despre miere?

- mierea are efecte antibacteriene si luptă împotriva infecțiilor

- poate crește anduranța sportivilor și este o sursă de energie

- întărește sistemul imunitar

- poate contribui la sănătatea sistemului digestiv

- poate atenua alergiile

- avand rol important în eliberarea serotoninei, poate avea efecte benefice asupra somnului

- combate durerile de gât

Acestea sunt doar câteva dintre cadourile pe care i le vei oferi corpului tău în timp ce consumi Nectarul de cătină cu miere si ghimbir, așa că te sfătuim să îl pui în coș cu încredere și să urmărești cum te simți. Alătură-te miilor de clienți încântați că și-au dat voie să testeze produsele Strop de Soare.

Aceste sucuri se păstrează la loc răcoros, ferite de acțiunea directă a razelor de soare. După desfacere, se recomandă păstrarea la frigider și consumarea produsului în maxim 14 zile.