Nectar de cătină, cu miere și rodie

NOU

Continut: 35% suc de catina, 35% suc de rodie, 30% miere poliflora.

O sticluta contine 250 ml.

Produs 100% natural, obținut prin presare la rece si pasteurizare joasa la 60 de grade Celsius, fără adaos de apă, zahar sau conservanti.

Gust intens, dulce-acrisor, cu aroma subtilă de catina si rodie.

Folosim o rețetă care ne garantează ca și rezultat, un nectar concentrat, delicios și dens, asemeni celui pe care ți l-ai face chiar tu acasa.

Ca să înțelegi procesul, îl descriem pe scurt: fructele de cătină, provenite din plantație certificată ecologic, sunt stoarse cu grijă, prin presare la rece, iar sucul rezultat, este mixat cu miere polifloră provenită dintr-o stupină din Munții Apuseni. Ulterior, rodie, trece prin acelasi proces de presare la rece iar sucul rezultat este combinat cu cel de catină si miere. Astfel am obținut o licoare magică, cu gust catifelat, dulce-acrisor, un sprijin real pentru organismul tău, pe care o să il consumi cu plăcere atât tu, cât și cei dragi.

Asadar, Nectarul de cătină cu rodie si miere este un produs complex si complet dacă ne referim la beneficiile lui pentru că, alături de avantajele consumului de cătină, se adaugă proprietățile minunate ale mierii și cele ale afinelor. Enumerăm mai jos cateva dintre ele pentru a înțelege ce aport important aduci sănătății tale prin consumul acestui Aur lichid natural.

1. Ce trebuie să știi despre cătină?

Denumita si "ginsengul romanesc" sau "cel mai bun vaccin antigripal", catina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman. Fructele de catina contin peste 190 de principii bioactive, continand vitamina C in proportie de doua ori mai mare decat macesele si de zece ori mai mare decat citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F sunt si ele prezente in fructele de catina in concentratii importante. Contin betacaroten in proportie mai mare decat morcovul si alti carotenoizi, microelemente precum P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B, celuloza, proteine cu continut ridicat de aminoacizi esentiali (indeosebi lizina), uleiuri complexe (acizi grasi saturati si nesaturati, steroli), acizi organici, cum sunt acidul malic, acidul succinic, acidul ursolic, precum si flavonoizi identici cu cei din Gingko biloba.

Dintre cele peste 190 de principii active ale cătinei:

✅ Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. 30-40 de ml de suc de cătină cu miere, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

✅ Efect imunostimultor. Cătina ajutã organismul sã se mențină sănătos si puternic și, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi poate combate în mod direct infecţiile bacteriene.

✅ Efect depurativ. Ajută organismul să elimine toxinele atât din sistemul digestiv cât şi de la nivelul ficatului, contribuind la o mai bună funcţionare a acestora.

✅ Efect antioxidant. Cătina este plină de antioxidanţi puternici care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, a substanţelor toxice preluate din mediu şi previne apariţia celulelor canceroase.

✅ Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

✅ Efect antianemie. Datorită conţinutului bogat în vitamine şi minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală.

✅ Efect citoprotector. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

✅ Efect protector al sistemului digestiv. Acizii Omega-7 din cătină ajută la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni apariția ulcerului gastric.

Pentru a crește nivelul de imunizare se recomandă consumul nectarului de cătină pentru cel puțin 4 săptămâni.

Cum consumăm Nectarul de cătină?

Pentru o cură de imunizare consumul de referință este 30-40 ml de nectar de cătină, de preferat dimineața, o dată pe zi, cel târziu până la orele 14. Se poate dubla doza zilnică pentru persoanele care practică sport de performanță sau desfasoară activități fizice intense .

Nectarul de cătină cu miere și rodie se poate bea ca atare (recomandat) sau diluat în apă, sucuri, fresh-uri, smoothie. Iată câteva rețete propuse de noi pe care le poți face acasă rapid. Dă click aici.

Pentru copiii până la vârsta de 14 ani se administrează jumătate de doză, 15ml.

În cazul copiilor cu vârste de 2-7 ani se recomandă administrarea a 1-2 lingurite de nectar de cătina cu miere.

Nu se recomandă consumarea nectarului de cătină seara datorită efectului energizant.

O cură de imunizare presupune consumarea nectarului de cătină pentru o perioadă de 3 luni de zile îndeosebi în anotimpurile reci când există carențe de vitamine provenite din surse naturale.

2. Ce trebuie să știi despre rodie ?

- Bogate în antioxidanți: Rodiile conțin antioxidanți puternici, cum ar fi punicalaginele și antocianinele, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.- poate contribui protecția epidermei

- Sursă de vitamine: Aceste fructe sunt bogate în vitamine esențiale, cum ar fi vitamina C, vitamina K și vitamine din complexul B, contribuind la întărirea sistemului imunitar și menținerea sănătății oaselor

- Proprietăți antiinflamatorii: Consumul regulat de rodii poate ajuta la reducerea inflamației datorită substanțelor active cu proprietăți antiinflamatorii, precum acidul elagic.

- Promovează sănătatea digestivă: Fibrele din rodii ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv, stimulând mișcările intestinale regulate și promovând o digestie sănătoasă..

- susține funcțiile cognitive și reduce riscul boililor neurogenerative.

3. Ce trebuie să știi despre miere?

- mierea are efecte antibacteriene si luptă împotriva infecțiilor

- crește anduranța sportivilor și este o sursă de energie

- întărește sistemul imunitar

- contribuie la sănătatea sistemului digestiv

- atenuează alergiile

- avand rol important în eliberarea serotoninei, poate avea efecte benefice asupra somnului

- combate durerile de gât

Acestea sunt doar câteva dintre cadourile pe care i le vei oferi corpului tău în timp ce consumi Nectarul de cătină cu rodie si miere, așa că te sfătuim să îl pui în coș cu încredere și să urmărești cum te simți. Alătură-te miilor de clienți încântați că și-au dat voie să testeze produsele Strop de Soare.

Aceste sucuri se păstrează la loc răcoros, ferite de acțiunea directă a razelor de soare. După desfacere, se recomandă păstrarea la frigider și consumarea produsului în maxim 14 zile.

22,00 RON
preț cu TVA fără TVA 18,49 RON