Pachet Imunitate Copii (4 sticluțe)

Nou - Pentru Copii

Îți prezentăm un pachet complex, compus din 4 produse:

- nectar de cătină cu miere (250 ml)

- nectar de cătină cu morcov și miere (250 ml)

- nectar de cătină cu rodie și miere (250 ml)

- nectar de cătină cu afine și miere (250 ml)


80,00 RON 88,00 RON
preț cu TVA fără TVA 67,23 RON

Folosim o rețetă care ne garantează ca și rezultat, un nectar concentrat, delicios și dens, asemeni celui pe care ți l-ai face chiar tu acasă.

Ca să înțelegi procesul, îl descriem pe scurt: fructele de cătină, provenite din plantație certificată ecologic, sunt stoarse cu grijă, prin presare la rece, iar sucul rezultat, este mixat cu miere polifloră provenită dintr-o stupină din Munții Apuseni. Astfel am obținut o licoare magică, cu gust catifelat, dulce-acrisor, un sprijin real pentru organismul tău, pe care o să il consumi cu plăcere atât tu, cât și cei dragi.

Acest produs este în topul preferințelor copiilor.

Asadar, Nectarul de cătină cu miere este un produs complex si complet dacă ne referim la beneficiile lui pentru că, alături de avantajele consumului de cătină, se adaugă proprietățile minunate ale mierii.

Enumerăm mai jos cateva dintre ele pentru a înțelege ce aport important aduci sănătății tale prin consumul acestui Aur lichid natural.

1. Ce trebuie să știi despre cătină?

Denumita si "ginsengul romanesc" sau "cel mai bun vaccin antigripal", catina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman. Fructele de catina contin peste 190 de principii bioactive, continand vitamina C in proportie de doua ori mai mare decat macesele si de zece ori mai mare decat citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F sunt si ele prezente in fructele de catina in concentratii importante. Contin betacaroten in proportie mai mare decat morcovul si alti carotenoizi, microelemente precum P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B, celuloza, proteine cu continut ridicat de aminoacizi esentiali (indeosebi lizina), uleiuri complexe (acizi grasi saturati si nesaturati, steroli), acizi organici, cum sunt acidul malic, acidul succinic, acidul ursolic, precum si flavonoizi identici cu cei din Gingko biloba.

Dintre cele peste 190 de principii active ale cătinei:

✅ Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. 30-40 de ml de suc de cătină cu miere, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

✅ Efect imunostimultor. Cătina ajutã organismul sã se mențină sănătos si puternic și, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi poate combate în mod direct infecţiile bacteriene.

✅ Efect depurativ. Ajută organismul să elimine toxinele atât din sistemul digestiv cât şi de la nivelul ficatului, contribuind la o mai bună funcţionare a acestora.

✅ Efect antioxidant. Cătina este plină de antioxidanţi puternici care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, a substanţelor toxice preluate din mediu şi previne apariţia celulelor canceroase.

✅ Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

✅ Efect antianemie. Datorită conţinutului bogat în vitamine şi minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală.

✅ Efect citoprotector. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.

✅ Efect protector al sistemului digestiv. Acizii Omega-7 din cătină ajută la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni apariția ulcerului gastric.

Cum consumăm Nectarul de cătină?

Pentru o cură de imunizare consumul de referință este 30-40 ml de nectar de cătină, de preferat dimineața, o dată pe zi, cel târziu până la orele 14. Se poate dubla doza zilnică pentru persoanele care practică sport de performanță sau desfasoară activități fizice intense .

Nectarul de cătină cu miere se poate bea ca atare (recomandat) sau diluat în apă, sucuri, fresh-uri, smoothie. Iată câteva rețete propuse de noi pe care le poți face acasă rapid. Dă click aici.

Pentru copiii până la vârsta de 14 ani se administrează jumătate de doză, 15ml.

În cazul copiilor cu vârste de 2-7 ani se recomandă administrarea a 1-2 lingurite de nectar de cătina cu miere.

Nu se recomandă consumarea nectarului de cătină seara datorită efectului energizant.

O cură de imunizare presupune consumarea nectarului de cătină pentru o perioadă de 3 luni de zile îndeosebi în anotimpurile reci când există carențe de vitamine provenite din surse naturale.